I considered an application and the request didn't pull in any of my flag fields

On my online application, I have several flag or True/False fields that I need my applicants to select. Recently, I considered an application containing these fields and the request that was created was missing all of these flag fields. I checked the HTML version of the application and the flag fields were checked. Why aren't the fields showing as checked in my request?
This issue is due to a product defect in IGAM that renders flag fields as 'true/false' instead of '1/0'. It is scheduled to be resolved in a future release.

Environment

 Gifts Online

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.