Link to Outlook not working for a specific request

When I am using Link to Outlook and I attempt to search for a particular request to attach the email/document to, the field displaying the request in question turns into a red square with a big red X.
The inability of Links to Outlook to view this request almost always lies with something wrong in the request record. Accidental tabbed or manual extras spaces between words of after sentences create whitespace that are hard for the Links add-in to read and will result in the red 'X' that you are experiencing. Remove this extra space and ensure that after every end of sentence punctuation there is no space and save the record.

Restart outlook and attempt the link again; searching for the record this time should result in no red x and should allow you to link this message to the activity in GIFTS successfully.

Environment

 GIFTS

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.