Insert function in Config > Adressee/Salutations Not Working

When inserting a new Addressee/Salutation in Config, after setting up the record and selecting save and close, an error message stating "Required Field Missing" appears, then when you click OK, the new record saves at the bottom of the list.
We are currently evaluating this issue and will update this article when we have more information.

Steps to Duplicate

1.  Go to Config > Addressee/Salutations
2.  Highlight any current record that exists
3.  Click on Insert
4.  On the first line, add any field
5.  Click Save and Close
6.  Error message appears, click OK
7.  Record saves at the bottom of the list

Environment

 Raiser's Edge
 7.96

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.