Page Cannot be Displayed when Attempting to Open OpenEdge Explorer on the FIMS Server

When attempting to open OpenEdge Explorer, the error "Page Cannot be Displayed" occurs.

To resolve do the following steps:

1. Open the Proenv window located in All Programs\Open Edge
2. Run the following commands to start the fathom web server (fathom is the web service that runs the OpenEdge Explorer page):
   
    fathom -query, this will show the status of the web service
    fathom -start, this will start the web service if it is not running

    If you receive the following error for either command, then you will need to un-install and re-install the Fathom web service:
    'fathom plug in not found"

 

To un-stall the Fathom web service, run the following command in Proenv;
    Unglue

To re-install the Fathom web service run the following command:
   Reglue

If the above steps do not work, contact FIMS support.

 

 

Environment

 FIMS

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.