Error: No results for field Site" using search list "Site Search" were found. 'Constituents sites' is required."

When a non-admin user is importing into a constituent update batch that has constituent sites marked as required and the field mapped in the import process, they may receive Error: No results for field "Site" using search list "Site Search" were found. 'Constituents sites' is required.  This occurs even though a valid value is included in the import file.  This issue does not occur for System Administrator users. 
Download and install the latest version and patch, if applicable. 

Workaround:  Uncheck Constituent Sites as being required in the batch template. 

Environment

 2.93.2034.14
 3.0.516

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.