Custom email alerts are not being sent to users

When adding a custom email alert the email is not sent.
When a new feed alert is added it is stamped with a time (begin time) of the date it was added.  When the alert is processed it generates a time (end time) and it queries the datalist for all records that fall between the begin time and end time; so if records exist prior to running the feed alert it will not pick them up.  After the feed alert processes, it updates the begin time with the end time used in the process so that the next time the alert is run it will not pick up the old duplicate records.

Environment

 2.91.1535, patch 25

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.