When opening a saved Netmail parameter get a series of error messages starting with AFN7_SC72 Run-time error '0' and afterwards the program stops working

When opening a saved Netmail parameter get a series of error messages as follows:
AFN7_SC72 Run-time error '0'

EAOLAPLugin Run-time error '94': Invalid use of Null 

Automation error
The callee (server [not server application]) is not available and disappeared; all connections are invalid. The call may have executed.

After clicking through error messages program stops working and have to close it.
Recreate the Netmail parameter

Environment

 7.84.52, patch 2

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.