No Auto Segmentation does not save in CMS

You have a CMS webfeature that previously had a segmentation applied to the properties. When trying to change the Auto Segmentation to No Auto Segmentation, this does not save and instead shows the previous segment.
We are currently evaluating this issue and will update this article when we have more information.

Steps to Duplicate

Prerequisite: a segment is saved under Auto Segmentation in the CMS webfeature properties.
  1. Navigate to Content>Content Management System
  2. Hover over your website and click Manage Website
  3. Navigate to Content Management>Site Structure>Folder View
  4. Search for and open the Web Feature to apply the auto segmentation
  5. Click the Advanced tab
  6. Expand Properties
  7. Next to Auto Segmentation, select No Auto Segmentation from the dropdown
  8. Mark the box for Publish Immediately and click OK or Apply

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.