School Logo in NetClassroom does not link to site chosen in Registrar's Office

The school logo in NetClassroom is not an active link to the school's homepage despite being set up to link in Registrar's Office.
We are currently evaluating this issue and will update this article when we have more information.

Steps to Duplicate

1. Go to NetClassroom login page.
2. Click on logo on sign in page and link opens.
3. Sign into NetClassroom and logo is no longer an active link.
4. Exit and sign out.
5. Logo on sign in page is no longer an active link. Note that the link is not active, despite being linked in Registar's Office, Configuration, NetClassroom, Customize. Link entered in the 'Enter the URL of your school's home page (This will link the logo displayed to your page).

Environment

 Education Edge
 7.87
 7.86.93.0000

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.