I am unable to add a link to a photo or cannot edit a photo selection when using the WYSIWYG editor.

I tried adding a link to a photo using the WYSIWYG, but it appears to have been unsuccessful. When I click the Insert/Edit URL button it shows that there is no link saved in the Link URL field even though I just added one. Why isn't this working in Chrome or IE?
This may happen when you are using Luminate Online in Chrome or Internet Explorer. The solution is to add the hyperlink using HTML in the plain text editor.

Additionally, you may try using a different browser other than Chrome or Internet Explorer.

Environment

 Chrome;Internet Explorer

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.