Blank error appears when running On Demand queues on several workstations

When running scheduled queues on select workstations, users may receive a blank error or an exclamation mark within a yellow triangle.

The error that may appears is: Blank Queue Error

There is no message with the error and does not occur on every workstation.
1. Run a repair on Microsoft Visual Basic on each workstation affected
2. Run an update/repair on the Raiser's Edge for the workstation

Steps to Duplicate

1. Go to Admin> Queue
2. Open or create a queue to be run On Demand
3. Go to File> Schedule queue and click Run Queue Now
4. Error may occur

Environment

 Raiser's Edge

Was this article helpful?


Thanks for your feedback! Did this solve your issue?

Comments (optional):


Thanks for your feedback!
We're glad it was helpful but sorry it didn’t solve your issue. If you need assistance, click Chat with Support below.
We’re sorry to hear that. Please tell us why.

 I don't like how this works.

 The answer is confusing.

 The answer didn't match what I was searching for.

Additional Comments (optional):


Thanks for your feedback! If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for your feedback. Help us make our products even better by sharing details in our Idea Banks or our online Community.
Thanks for letting us know. We'll work on clarifying the information in the article. If you need assistance, click Chat with Support below.
Thanks for letting us know. We'll work on updating the search engine to return more relevant results.